Saadame teie e-postile parooli muutmise lingi

Uudised

Uudised

Uued trennid uuel hooajal!

Uuel hooajal leiab tunniplaanist palju uut ja põnevat!

Ringtreening Põnniga on ringtreeningu formaadis treening, kuhu lapsevanema(te)l on võimalik oma väikelapseeas (kuni 3-4 eluaastat) põnn(id) kaasa võtta ning nii ei ole lapsehoidja leidmise pärast tarvis muretseda. Treening on mõeldud lapsevanemale, kui lisaboonusena saab laps teiste lastega sotsialiseeruda ja üleliigset energiat kulutada - edukas uneaeg on garanteeritud. Treeningut viib läbi (personaal)treener Kärt Pärtel. Treening toimub Peetris klubis esmaspäeviti ja neljapäeviti algusega 16.00!

PowerCardio on kõrgema pulsisagedusega vastupidavustreening, mille koostamisel on inspiratsiooni saadud kergejõustikuharjutustest. Tund sobib igale vanusele ja treenitustasemele ning ei nõua eelteadmisi. Raskematele harjutustele on ka lihtsamad alternatiivid, tänu millele saab treenija ise reguleerida oma treeningu raskust. Tunnis on hüppeid, jooksu, liikumisi ja jõuharjutusi, mille läbi arendatakse kiirust, jõudu ja vastupidavust. See tõhus kardiovaskulaarne treening parandab südame-veresoonkonna tervist, une kvaliteeti ja tugevdab immuunsüsteemi. Korraliku pingutuse korral võib treeningus põletada kuni 700 kalorit! Veidike hullumeelne, natuke iseäralik ja äärmiselt äge! Treener Kerli Hansen. Treening toimub Akadeemia tee klubis teisipäeviti algusega 17.05, Peetri klubis neljapäeviti algusega 18.25, Tähesaju klubis reedeti algusega 18.35!

JustDance! on tantsuline treening, mis koosneb erinevatest stiilidest nagu JazzFunk, Salsa, Reggaeton, Hip-Hop, Show Dance jne. Peamine ülesanne trennis on nautida tantsimist  ja oma keha liikumist! Tunnis on 5 minutit soojendust, 40 minutit tantsimist ja kardiot, 5 minutit kerelihaseid ja lõpus kindlasti venitusharjutused. Eelnev tantsuline kogemus pole vajalik! Treener Kristina Kazantseva! Treening toimub Tähesaju klubis teisipäeviti algusega 19.25, Priisle klubis reedeti algusega 16.20 ja uues Avala klubis kolmapäeviti algusega 18.30!

Heels trenn on tantsuline treening kontsadel. Trenni jooksul õpitakse koreograafiat, kus pööratakse tähelepanu enesekindlusele ja naiselikkuse arendamisele.Trenn sobib igale vanusele alates 16. eluaastast. Trenn ei eelda varasemat tantsimise kogemust ning trenni võib tantsima tulla ka ilma kontsadeta!  Treener Jelizaveta Gusseva. Treening toimub Peetri klubis reedeti algusega 18.05!

Beat The Time Cardio- Kõrge intensiivsusega kardiotrenn. Enamikel harjutustel on olemas kergem ja raskem versioon, nii saad hõlpsasti koormust reguleerida. Trenn algab soojendusega, millele järgnevad erinevad harjutused. Trennis kasutatakse ainult oma keharaskust ja matti. Harjutusi on 9 ja igaühe läbimine võtab aega 45 sekundit. Peale harjutuse läbimist on 15 sekundit pausi. Kokku tehakse ühe treeningu jooksul kolm ringi. Trenn lõppeb mõnusa venitusega. Treener Ave Viikman. Treening toimub Pärnu klubis pühapäeviti algusega 15.00!

CORE Lab on lihastreeningule suunatud 45-minutilise kestvusega treeningtund, kus treenitakse peamiselt selja-, kõhu-, ja tuharalihaseid, haarates mõningal määral kaasa ka teisi lihasgruppe. CORE Lab tugevdab nii seesmisi kui ka välimisi kerelihaseid ning aitab keha funktsionaalset jõudu suurendada. Treeningu käigus kasutatakse eri harjutuste jaoks kummilinti, kettaid ja oma keharaskust. Sammukombinatsioone treeningus ei tehta. Treener Jarmo Kull. Treening toimub Tõnismäe klubis esmaspäeviti 7.30 ja Avala klubis esmaspäeviti 12.00, teisipäeviti 18.30.

TONE Lab on optimaalne kombinatsioon jõu- ja kardiotreeningust ning kerelihaste treeningust: mitmekülgne treening 45 minutiga. Koormust pakkuvaid funktsionaalseid treeningvõtteid (nagu näiteks kükid ja väljaasted) kombineeritakse kummilindi ja kergete ketaste/hantlite abil tehtavate harjutustega, mis aitavad pulsisagedust suurendada ja oma treening täiesti uuele tasemele viia. TONE Lab pakub alternatiive, mis sobivad igasuguse treenituse tasemega osalejatele, nii et igaüks saab treenida tõhusalt ja tulemuspõhiselt, sõltumata varasemast treenimiskogemusest. Sammukombinatsioone treeningus ei tehta. Treener Jarmo Kull. Treening toimub Tõnismäe klubis teisipäeviti ja reedeti algusega  12.00 ja Avala klubis neljapäeviti 8.00.

BeStrong! - funktsionaalne jõutreening jõusaalis, mis on töötatud eelkõige keha vormimiseks, jõu ja vastupidavuse parandamiseks! Treeningu ajal treenitakse kõiki lihasgruppe, koormust saavad jalad, tuharad, selg, kere keskosa, käed ja õlad. Lõpus on mõnus venitus, et treeningust täit kasu saada! Treener Ketlin Savljuga. Treening toimub Tähesaju klubis neljapäeviti 18.00 ja pühapäeviti 12.30.

FitBox- Intensiivne üldfüüsiline treening. Tund arendab südame- ja veresoonkonda ning lihasvastupidavust. Treeningus kasutame poksikotte kui ka enda keharaskust jõu- ning vastupidavusharjutustes. See tund loob sulle võimaluse õppida taipoksi ja kickboxi tehnikaid. Eelnevaid teadmisi võitluskunstides vaja ei ole ning treening sobib kõigile.

Tule proovima! :)