Мы будем посылать вами по электронной почте ссылку на изменение пароля

новости

новости

Treeningud rasedatele ja väikelaste emadele!

Alates juunist on uhiuude Pärnu 24-7 Fitness klubisse oodatud treenima ka beebiootel naised ning oma väikeste põnnidega värsked emmed. Treeningutes keskendutakse just nende naiste spetsiifilistele vajadustele.

Beebiootel naiste trenni sisuks on erinevad hingamis-, liikuvus- ja lihasharjutused, et nende kehad jaksaks toimuvate muutustega füüsiliselt hakkama saada ning ka hiljem taastumine kulgeks kergemalt.

Selleks, et ka värsked emmed saaks võtta aega iseendale ning lapsehoidja olemasolu ei kujuneks takistuseks, on beebifitness treeningusse naised oodatud koos oma beebidega. Nendes tundides keskendutakse eeskätt sünnitusest taastumisele läbi kogu keha hõlmava lihastreeningu. Lisaks tehakse ka erinevaid hingamis-, vaagnapõhja- ja liikuvusharjutusi. Vajadusel tegeletakse sagedasemate sünnitusjärgsete probleemidega nagu diastaas ja nõrgad vaagnapõhjalihased.

Treeningute läbiviijaks on Kadri Leesment, kes on õppinud personaaltreeneriks ning täiendanud end põhjaliku kursusega, mis keskendus rasedusele ning sünnitusjärgsele taastumisele. Beebiootel ning sünnitanud naiste treening on Kadri südameasjaks, kuna neil perioodidel vajab naise keha teadlikku treeningut rohkem kui eales varem. Kadri soovib aidata luua tugevat põhja, tänu millele saavad naised olla peatselt ka oma varasema treeningrutiini juures tagasi :)

Trennid toimuvad:

Teisipäeviti 11.00 Beebiootel naiste treening

Neljapäeviti 11.00 Beebifitness

Treeningutesse saab tulla ka 1x pääsmega!  Vajalik eelnev broneering! Kui pole klubi liige, siis kirjuta info@24-7fitness.ee